Persoonlijke ontwikkeling

Loop je in je leven of werk steeds tegen dezelfde problemen aan? Staat je eigen handelen jezelf in de weg en kom je maar niet uit die vicieuze cirkel? Dat kan enorm frustreren, en je zelfontplooiing danig belemmeren. Maar waarom is persoonlijke ontwikkeling eigenlijk zo lastig? En wat is het geheim van diepgaande verandering?

Veranderen is moeilijk

Boeken en blogs lezen, met vrienden praten, eindeloos googlen: vaak heb je al een heel traject achter de rug om je gewenste verandering mogelijk te maken. En toch lukt het je niet om uit dat patroon te komen. Hoe komt het toch dat personal development zo moeilijk is? Dit zijn de belangrijkste redenen. Ik ben benieuwd of je ze herkent.

Spreker burn-outpreventie en stresshantering

Zoek je een spreker voor je ondernemersevent of HR-congres, maar heb je de marketing- en leiderschapsgoeroes wel zo'n beetje gehad? Kies dan voor een spreker over hét actuele thema van dit moment: stresshantering en burn-outpreventie. Als ervaringsdeskundige, coach én spreker op dit gebied help ik vanaf het podium jouw publiek bij het omgaan met stress, en het voorkomen van een burn-out.

Lees meer »

**** Businesscoach voor ondernemers

Als ambitieuze directeur, manager of top-executive in het bedrijfsleven functioneer je op hoog niveau. Aan uitdagingen en kansen geen gebrek. En toch: vraag je je met jouw gedrevenheid nooit af wat er nog meer in je zit? Welke potentie je onbenut laat? Wat nou als je van ‘goed’ naar ‘steeds beter’ kunt groeien? Met meer resultaat, met de zingeving waar je naar zoekt, en in harmonie met jezelf en met je omgeving?

Lees meer »

Enthousiaste bemoeial met focus op klantbeleving

Als enthousiaste bemoeial wijs ik je op de blinde vlekken in je organisatie. Dat doe ik met scherpe analyse, humor en een positieve houding. Juist als het gaat om klantbeleving en hospitality ben ik op mijn best. Door kleine veranderingen door te voeren krijg je weer flow in je organisatie, je hoofd en lijf komen tot rust, en je klanten worden ineens je ambassadeurs. En het leuke is: je hoeft mij geen vragen te stellen om antwoorden te krijgen.

Lees meer »