Training

Ik wil mezelf permanent verbeteren. Klaar zijn voor de verandering van morgen.

Training

Wil je nieuwe vaardigheden aanleren? Assertiever worden, beter leidinggeven, effectiever communiceren… En merk je dat je daar niet alleen uitkomt? Een training is effectief en helpt je snel op weg. Bekijk mijn aanbod in trainingen en verbeter je vaardigheden razendsnel.

Nieuw gedrag aanleren, gaat van willen naar weten, van weten naar kunnen, en van kunnen naar doen. Maar bij het weten stopt het vaak al. Je komt er maar niet toe om nieuwe kennis over je gedrag ook daadwerkelijk te gaan oefenen. Dat is jammer! Want alleen door de DOE kun je je gedrag blijvend veranderen.

Dat DOEN, daar help ik je mee in mijn trainingen. Je krijgt inzicht en oefent, zodat je deze keer wel die blijvende gedragsverandering kunt bewerkstelligen. Daar hoef ik niet heel veel voor te doen, want groeien doe je zelf! Ik sta naast je in de training; ik bevraag, ik spiegel en geef tips en oefeningen.

Wat voor trainingen zijn er?

Een training kan zich richten op het aanleren of verbeteren van nieuwe vaardigheden, zoals presenteren, onderhandelen en leidinggeven. Het is ook mogelijk om je persoonlijke effectiviteit te vergroten in een training. Dan gaat het vaak om timemanagement, of het verbeteren van je communicatievaardigheden.

Organisatie trainingen en individuele trainingen

Ik verzorg met extra veel plezier training voor organisaties die serieus werk maken van duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik verzorg trainingen in Rotterdam maar ook elders in het land.

Individuele trainingen zijn maatwerk en altijd 100% gericht op de coachee. Bekijk hieronder mijn aanbod voor jou.

Spreker burn-outpreventie en stresshantering

Zoek je een spreker voor je ondernemersevent of HR-congres, maar heb je de marketing- en leiderschapsgoeroes wel zo'n beetje gehad? Kies dan voor een spreker over hét actuele thema van dit moment: stresshantering en burn-outpreventie. Als ervaringsdeskundige, coach én spreker op dit gebied help ik vanaf het podium jouw publiek bij het omgaan met stress, en het voorkomen van een burn-out.

Lees meer »

**** Businesscoach voor ondernemers

Als ambitieuze directeur, manager of top-executive in het bedrijfsleven functioneer je op hoog niveau. Aan uitdagingen en kansen geen gebrek. En toch: vraag je je met jouw gedrevenheid nooit af wat er nog meer in je zit? Welke potentie je onbenut laat? Wat nou als je van ‘goed’ naar ‘steeds beter’ kunt groeien? Met meer resultaat, met de zingeving waar je naar zoekt, en in harmonie met jezelf en met je omgeving?

Lees meer »

Enthousiaste bemoeial met focus op klantbeleving

Als enthousiaste bemoeial wijs ik je op de blinde vlekken in je organisatie. Dat doe ik met scherpe analyse, humor en een positieve houding. Juist als het gaat om klantbeleving en hospitality ben ik op mijn best. Door kleine veranderingen door te voeren krijg je weer flow in je organisatie, je hoofd en lijf komen tot rust, en je klanten worden ineens je ambassadeurs. En het leuke is: je hoeft mij geen vragen te stellen om antwoorden te krijgen.

Lees meer »