Boek zelf je afspraak voor een intakegesprek

Afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom! Maar wacht niet te lang. Mijn agenda zit soms al snel voor een aantal weken vol. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Klikt het in de intake niet, dan hoef je niet te betalen!

Om teleurstellingen te voorkomen tip ik je eerst mijn uurtarieven te bekijken.

Een afspraak maak je door onderstaande twee stappen te doorlopen.

1. Vul eerst onderstaand formulier in, zodat ik je contactgegevens ontvang.
2. Plan daarna in mijn digitale agenda zelf een afspraak in.

Luchtfoto.jpg

Gewone coachafspraak

Wanneer we al een traject hebben lopen, benut je de onderstaande knop voor het maken van een coachafspraak.

Plan hier je gewone coachafspraak

Spreker burn-outpreventie en stresshantering

Zoek je een spreker voor je ondernemersevent of HR-congres, maar heb je de marketing- en leiderschapsgoeroes wel zo'n beetje gehad? Kies dan voor een spreker over hét actuele thema van dit moment: stresshantering en burn-outpreventie. Als ervaringsdeskundige, coach én spreker op dit gebied help ik vanaf het podium jouw publiek bij het omgaan met stress, en het voorkomen van een burn-out.

Lees meer »

**** Businesscoach voor ondernemers

Als ambitieuze directeur, manager of top-executive in het bedrijfsleven functioneer je op hoog niveau. Aan uitdagingen en kansen geen gebrek. En toch: vraag je je met jouw gedrevenheid nooit af wat er nog meer in je zit? Welke potentie je onbenut laat? Wat nou als je van ‘goed’ naar ‘steeds beter’ kunt groeien? Met meer resultaat, met de zingeving waar je naar zoekt, en in harmonie met jezelf en met je omgeving?

Lees meer »

Enthousiaste bemoeial met focus op klantbeleving

Als enthousiaste bemoeial wijs ik je op de blinde vlekken in je organisatie. Dat doe ik met scherpe analyse, humor en een positieve houding. Juist als het gaat om klantbeleving en hospitality ben ik op mijn best. Door kleine veranderingen door te voeren krijg je weer flow in je organisatie, je hoofd en lijf komen tot rust, en je klanten worden ineens je ambassadeurs. En het leuke is: je hoeft mij geen vragen te stellen om antwoorden te krijgen.

Lees meer »