Blog

In mijn functie als financieel adviseur moet ik regelmatig onderzoeksresultaten en adviesrapporten presenteren aan de directie. Dat gaat niet altijd even soepel...
Lees verder »
"Inmiddels werk ik vier jaar intensief samen met Frits. Onze manier van werken verschilt nogal, maar tot op heden vulden we elkaar daardoor juist goed aan. Wat er nu echter is gebeurd... het vertrouwen is ernstig geschaad en ik weet niet wat ik ermee aan moet." Aan het woord is Hans (52), als lid van het dagelijks bestuur van een middelgrote Brabantse zorginstelling onder meer belast met strategische beleidsvorming en huisvesting. Hij komt over als een intelligente persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen.
Lees verder »
“Eigenlijk ben ik helemaal klaar om met m’n bedrijf van start te gaan. Marktonderzoek, bedrijfsplan, webwinkel, het staat allemaal op de rit. Alleen… het lijkt wel of m’n omgeving totaal geen vertrouwen in de hele onderneming heeft. Daardoor begin ik zelf ook steeds opnieuw te twijfelen.” Aan het woord is Miranda (33), die op het punt staat een eigen internetwinkel in luxe woonaccessoires te beginnen. Op het eerste gezicht zit haar bedrijfsplan inderdaad gedegen in elkaar. Toch straalt ze zelf niet de zekerheid uit, die haar plan wél uitstraalt.
Lees verder »

Wendy begraaft de strijdbijl

22 september 2014
“Ik werk nu al vijf jaar bij dit bedrijf en nog steeds moet ik collega’s erop wijzen dat ze zich aan de interne procedures moeten houden. Zelfs heel eenvoudige afspraken komen ze niet na, daar heb ik zo langzamerhand schoon genoeg van. We hebben steeds vaker fikse ruzie, maar ze maken het er écht zelf naar.” Wendy (38) werkt als kwaliteitsmanager bij een middelgrote leverancier van medische apparatuur en software. Een verantwoordelijke baan, waarbij ze erop moet toezien dat het bedrijf voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van certificerende instanties. In de felle toon waarop ze haar verhaal doet, klinkt een flinke dosis strijdlust en agressie door.
Lees verder »

Bemoeial

sdk.jv sgdlxdhk

Lees meer »

Coach

srthrjeverjer je rkyedj

Lees meer »

Spreker

sdkjvbs safkhdkbj

Lees meer »